FEM ESCOLA. Consorci d’educació de Barcelona.

Un article al blog del consorci sobre el projecte “Pintem la nostra escola” que Tallerscreatius.com va realitzar a l’escola Catalònia.  És una satisfacció que reconeguin i valorin l’esforç que s’ha fet.   Pintem la nostra escola Art + educació      


Casal d’estiu de Land Art 2017. ” Paraules abstractes” i ” Gegants i fullets”

L’últim dia d’una primera setmana fantàstica amb la Laia, l’Ona, l’Anna, la Iunia, la Lluna, la Diana, la Berta, la Claire, la Paola, la Martina, la Carla i la Leyre. Bravo artistes! M’ha agradat moltíssim conèixer-vos i compartir amb totes vosaltres aquesta experiència artística a l’aire lliure. Bon estiu!!!  


Casal d’estiu de Land art 2017. BCN. Voooolare oh oh, cantare oh oh oh oh!

Lluire com el vent!!! Deixa a un infant la llibertat de fer el que li dona la gana amb un pot de pintura i ell s’encarrega de passar-s’ho pipa! Aigua, natura, art, pintura, … gaudint de la llibertat d’estar a l’aire lliure i un vídeo per compartir amb tots vosaltres.  


Casal d’estiu de Land Art 2017 BCN. LES ALDEES.

De petit no vas imaginar mai poder trobar-te amb un follet? Creure que podria ser amic teu? Jugar amb ell? Tenir un amic a la butxaca amb qui compartir secrets? Mira aquestes aldees, són una passada!


Casal d’estiu de Land Art BCN 2017. EL CAMÍ DE L’AMISTAT

Avui hem començat el casal d’estiu de Land Art. Cada dia els infants experimenten amb una proposta diferent al matí i a la tarda.  El Land Art permet a l’infant estar connectat amb la naturalesa i crear una obra d’art única amb els elements naturals del lloc on estem. L’artista que acompanya els infants no intervé en la creació de les obres però els

Segueix llegint


Projecte “Pintem la nostra escola” Escola Catalonia

ART + EDUCACIÓ La creativitat, una aposta pel canvi! A principi de curs l’Enric Reverter, director de l’escola Catalònia, es va posar en contacte amb mi proposant-me el projecte “Pintem la nostra escola” amb la intenció de reforçar el sentiment de pertinença al centre, l’educació artística i creativa del seu alumnat i del seu professorat.


Casal d’estiu de Land Art BCN 2016. MANDALES VEGETALS

      Amb aquesta activitat vaig iniciar el casal de Land Art. Com cada any el primer i l’últim dia són els més emocionants. El primer dia de cada setmana  aprenem a conèixer-nos, la primera proposta de la setmana els participants formen els grups amb els seus amics. El dimarts, ja ens conèixem. El dimecres, tots són amics. El dijous, són super amics.

Segueix llegint


Casal d’estiu de Land Art 2016. ANAMORFOSI

Investigar, experimentar la matèria, crear, divertir-se, ser lliure, descubrir noves capacitats, nous conceptes, fer nous amics i estar en contacte amb la naturalesa a la ciutat de Barcelona.


Feliç Sant jordi!

Tallerscreatius us desitja una Feliç SANT JORDI amb una representació fantàstica realitzada pels més petits (3 anys) de “Tallers de creativitat en família”. No us perdeu el vídeo! M’encanta!!!Els artistes: Emilia, Arnau, Silvia, Gerard, Ona, Aran, Berta i Alambra.Veu: Jordi (pare de l’Ona)  


La creativitat, un regal per la vida.

Què és la creativitat? Com desenvolupar la creativitat?  Quins són els ingredients? I els seus enemics? Com desenvolupar l’esperit crític i el pensament constructiu de l’infant? L’art i la criança. L’art per entendre el món que ens envolta, la creativitat per ser una persona lliure intel·lectualment, per tenir la capacitat de reinventar-nos,…