escoles bressol negreEls tallers creatius per a nadons estan destinats a  infants de 1 a 3 anys.

Els tallers permeten desenvolupar la psicomotricitat fina de l’infant, observant-lo i deixant que descobreixi per si mateix les diferents possibilitats que proporcionen les propostes creatives de l’artista contemporani. Els infants investiguen al seu ritme, construeixen, munten, desmunten, es sorprenen, prenen iniciatives…

És un espai ideal amb propostes originals, creatives i lliures.

 

escoles infantil primaria Els tallers creatius per a escoles infantil i primària estan destinats a infants de P3 a 6e.

L’activitat pot variar segons la demanda del centre i el tema que els agradaria treballar a l’aula. L’artista acompanya els infants a madurar en el seu procés creatiu i a desenvolupar un pensament crític afavorint així l’auto-estima i la confiança en ells mateixos. Els alumnes prenen decisions, col·laboren, intercanvien idees, relacionen conceptes,… i realitzen una obra d’art.

La tècnica no és una finalitat en si mateixa però contribueix al desenvolupament de l’expressió i de la creativitat dels participants.

 

institut negre

Els tallers creatius per a instituts estan destinats a alumnes de 1 d’E.S.O a 2n de batxillerat.

La creativitat és la capacitat de la ment per associar idees de manera innovadora, inventar objectes o solucions originals als problemes a què un s’enfronta. Els tallers estan enfocats com un laboratori artístic, un espai de trobada on cadascú explora, inventa, intercanvia, observa,… en funció de les seves necessitats, del seu ritme, sense complexos i sense jutjar. Els alumnes realitzen una obra contemporània única i original de Land Art (art amb la natura) o plàstica. El tema pot ser escollit pel professorat i tenir una relació amb les matemàtiques, la ciència, les llengües, la música,…

 

professorat negre

 

La creativitat no és una virtut destinada a uns quants. Tothom pot ser creatiu!

El professorat gaudirà d’una experiència creativa i realitzaran, amb els companys, una obra conjunta on cadascú farà la seva aportació al seu ritme. La creativitat és enginyosa, és la intel·ligència divertint-se! L’artista ajudarà els participants a iniciar el projecte, a prendre decisions, a relacionar les idees, a concebre una imatge a les idees i els acompanyarà fins al resultat final.