La creativitat, un regal per la vida.

Què és la creativitat? Com desenvolupar la creativitat?  Quins són els ingredients? I els seus enemics? Com desenvolupar l’esperit crític i el pensament constructiu de l’infant? L’art i la criança. L’art per entendre el món que ens envolta, la creativitat per ser una persona lliure intel·lectualment, per tenir la capacitat de reinventar-nos,… 

La xerrada està destinada a les mares i als pares. Al final de la xerrada, participareu a un taller de creativitat on podreu gaudir amb tranquil·litat d’una experiència creativa, divertida i engrescadora amb la vostra parella. A més de passar-vos-ho bé, el taller de creativitat  us permetrà entendre el concepte de Tallerscreatius, com enfoco els tallers amb els infants i us proporciona eines per una criança més creativa. 

No és tot! Durant la xerrada i el taller de creativitat,  hi haurà un servei d’acollida amb activitats previstes pels vostres infants.

La xerrada tindrà lloc al nou espai per a famílies Happy Milk (Mums and kids club, carrer Casp 46), on properament organitzaré tallers de creativitat per a famílies amb nadons i per a infants fins a 10 anys. Un nou projecte que em fa molta il·lusió començar!

Si desitgeu participar a la xerrada, us convido a posar-vos en contacte amb la Nanouc d’Happy Milk a:  info@happymilk.org

Vindràs?

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.