“Cúmulus”, un viatge imaginari cap a la creativitat.

Desprès d’haver explorat la “Nova Terra” pugem als núvols i explorem el món des d’allà.

Qui de petit no ha somiat mai en volar?

I caminar sobre un núvol?

Aquests viatges m’encanten i a cada sessió m’ho passo pipa!

Vaig nèixer a Bèlgica, la meitat de la meva vida em va regar la pluja i quan obro la capsa dels records només m’en recordo dels dies asollejats com si mai haguès plogut al país pla.

Quan sortia el sol, se sentia l’olor a barbacoa, s’escoltaven els infants cridar, riure i còrrer per tot arreu, els avis feien el jardí, els veins xerraven dels llargs dies d’hivern i tots disfrutàvem del petit raig de sol que ens regalava la mare terra algun dia de l’estiu.

Al final del jardí de casa dels meus pares, hi havia un cotxe vell que el meu pare havia deixat allà aparcat amb l’esperança que un dia algú el vindria a buscar. Els pneumàtics estaven desinflats i les males herbes s’havien apoderades de les rodes i el motor. El cotxe es deia Allegro -deu ser una marca de la Rover o alguna cosa així- portava bé el seu nom! 

Els dies de pluja era el refugi dels infants. El meu pare ens l’obria i allà vivíem tota mena d’aventures. Sovint, erem el meu germà petit, la Déborah, el Sebastien, la Leatitia i jo, els meus amics de infància. Havíem arribat a ser 12 en aquest cotxe o potser més, mai sobraven places!

Amb ell anàvem a l’espai,  exploràvem la lluna, Mart, Jupiter, Saturn, Venus, Brasil, Cuba, Chile, Àfrica,  provàvem el sabor dels núvols,… Un dia vam veure Poseïdon en una expedició amb el comandant Cousteau!

Sovint teníem convidats! El Chaplin era el nostre preferit perquè feia moltes tonteries. 

Avui dia, el cotxe no hi és. Era la nostra cabanya! Us en recordeu de la vostra cabanya?

Quan faig una d’aquestes sessions a tallers creatius, intento sempre recordar-me aquests moments per contagiar l’entusiasme i creure-hi. Si jo m’ho crec, els infants també s’ho creuen! Disfruten, deixen volar la imaginació i exploren les possibilitats creatives!  

Crear és imaginar i fer una cosa per primera vegada! Tothom pot ser creatiu! 

Aquí sota l’enllaç del vídeo realitzat per un pare de la sessió de “Tallers creatius en família” del passat dimecres.

 

Mensaje anteriorMensaje siguienteLa foto de portada és del passat dijous a una sessió  de “Tallers creatius en família” amb un altre grup de famílies i d’infants 1 any més grans. Aquest cop no vam dibuixar l’avió, el vam construir!
 
 
Desitjo que us agradi! 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.