“La Nova Terra”, un viatge imaginari cap a la creativitat!

Alimentar la imaginació dels infants; també és proposar-los jocs que els permetin desenvolupar la seva creativitat. En aquesta perspectiva, els materials  menys acabats són més interessants que les joguines  més sofisticades. Un telescopi de veritat; és apassionant però fràgil. Sovint ens adonem que els infants prefereixen jugar amb un rotllo de paper absorbent o amb una caixa de cartró. Els seus moviments són menys limitats i es diverteixen a perfeccionar ells mateixos el material. És imprescindible respectar la forma de creativitat pròpia de cada infant. Alguns són més emprenedors, d’altres més contemplatius. Això no significa que tinguin un món interior menys ric, sinó que la seva creativitat es desenvolupa més  en el somieig que en l’acció.  Entregar-se a la contemplació; no és errar sense objectius ni sense plaer. És més aviat un signe de gran capacitat a estar sol, a escoltar i a mirar el món que ens envolta. Nudrir la imaginació de l’ infant, és incentivar-lo a  vèncer l’avorriment i a omplir-se d’inspiració. 

 

Taller de creativitat:  “La Nova Terra” (veure el  vídeo mariners al sol solet) a l’escola bressol Sol solet, un lloc on viure la infantesa.

Us agradaria un taller de creativitat a la vostra escola bressol? 

“Tallerscreatius” proposa tallers de creativitat per  a escoles bressol i per a famílies.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb mi: mandy@tallerscreatius.com.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.