Benvingudes i benvinguts a Tallers Creatius!

“ Tallers Creatius” és un projecte que ha nascut amb la il.lusió de promoure la creativitat com a un valor afegit en la criança, el joc i l’aprenentatge.

Em dic Mandy Mongiovi, sóc artista, escultora, dona i mare de 2 fills amb qui evoluciono constanment.

Les meves passions són l’art, la creació, la cultura i l’educació.

Els tallers de creativitat estan destinats a les famílies, als infants, a les escoles bressol, als centres escolars de cicle infantil i primària, a les Ampa’s, a les mestres, i a totes les persones que vulguin afegir als esquemes de la vida quotidiana més creativitat.

La creativitat és la intel.ligència divertint-se!

Proposo un espai de trobada on cadascú explora, s’atreveix, inventa, intercanvia, observa, … en funcció de les seves necessitats, del seu ritme, sense complexos i sense jutjar.

Un lloc on el vincle, el respecte i l’entusiasme són els protagonistes.

Acompanyaré, amb propostes artístiques i una dinàmica contemporània, les famílies, les escoles, mestres, educadors,… per ajudar l’infant a madurar en el procés creatiu i a potenciar-ne les seves capacitats.

La creativitat és la capacitat de la ment per associar idees de manera inovadora, inventar objectes o solucions originals als problemes a què un s’enfronta. La creativitat és enginyosa!

És una eina funamental en el mercat contemporani a diferència d’altres epòques on el preuat era la imitació exacta de la tradició.

Si creus en la creativitat i t’ agrada la meva proposta, et convido a compartir!

Si tens ganes de viure una experiència creativa, apunta’t i gaudiràs!

I per més informació i fotos pots consultar la meva pàgina web: www.tallerscreatius.com

Moltes gràcies i fins aviat,

Mandy Mongiovi

Foto portada: “Composició vegetal” realitzat pel Luca (4 anys). Taller de Land Art, casal d’estiu. Parcs i jardins de Barcelona.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.